5 неща, които задължително да включиш в CV-то си

Всеки човек, търсейки работа се сблъсква с необходимостта да си подготви CV. Това е първата среща на бъдещия работодател с потенциалния негов нов служител. Ето защо е важно CV-то ти да бъде написано така, че да грабва още с първото прочитане.

За това днес ще ти споделим 5 неща, които е задължително да присъстват в CV-то ти.
  1. Данни за контакт – Задължително е да включите актуален телефонен номер, защото дори да разполагате с най- доброто резюме, няма да има полза от него, ако сте „неоткриваем“ за интервюиращия.
  2. Хобита и интереси – Опишете вашите хобита и интереси. Може някое от тях да впечатли бъдещия ви работодател и да го накара да ви вземе именно за това.
  3. Опит – Важно е в CV-то да е описан предишният ти професионален опит. Проучи как е подходящо да представиш опита си според позицията, за която кандидатстваш.
  4. Квалификации – Без значчение дали се касае за езикови курсове или професионално обучение по готварство например – запишете квалификациите си.
  5. Умения - Опишете добре какви умения притежавате. Запиште всичко, което смятате, че ви прави добри в очите на работодателя. Не пренебрегвайте факта, че много от големите компании биха искали от вас да проявите професионализъм, работна етика и адаптивност по отношение на работния процес.

Най- важният съвет, когато пишете CV, винаги бъдете честни в информацията, която давате. Не добавяйте, но и не крийте данни за себе си или за опита си.

Напомняме ти, че в Смарт Стаф предлагаме безплатно създаване или подобрение на CV, както и подготовка за интервю с работодател. Регистрирай се при нас СЕГА!
 
Вашата работа е наша грижа!