Четири мита за агенциите за подбор на персонал

1. "Агенциите за подбор на персонал вземат % от заплатата ви."
Един от най- разпространените митове за агенциите е, че те вземат процент от заплатата ти, което може да обясни защо повечето кандидати предпочитат да търсят сами нова работа. За щастие това НЕ Е вярно!
! Лицата търсещи работа, НЕ дължат на агенцията, пряко или косвено, Никакво възнаграждение!
Агенциите генерират доходи чрез такси, които се начисляват на клиента- работодател.


2. "Агенциите предлагат само ниско платена/нискоквалифицирана работа."
Друг популярен мит е, че агенциите предлагат само нискоквалифицирани работни места. Ние можем да потвърдим, че това твърдение НЕ е вярно.
!Агенцията за подбор на персонал предлага разнообразни работни места, които варират в зависимост от нивото на уменията и заплащането на кандидата. В Смарт Стаф има предложения за всеки от йерархията. От роли на входно ниво до висши мениджърски позиции.


3. Друг разпространен мит - "Агенцията за подбор на персонал не може да ти помогне."
Мислиш, че агенцията за подбор на персонал не може да ти помогне? Помисли отново! Агенцията помага  не само да намериш нова работа, но също така оптимизира твоята работоспособност.
!Смарт Стаф предлага подготовка за интервюто с работодателя, безплатно подобрение на твоето CV и кариерни съвети. Така че дори дори и да мислиш, че агенцията не може да ти намери мечтаната работа, регистрирай се при нас. Това ще ти спести пари и ще ти донесе полза в дългосрочен план.

4. "Рекрутерите се интересуват само за парите."
! Добрият рекрутер ще се погрижи за теб.
В Смарт Стаф имаме общи интереси с лицата търсещи работа. Изслушваме твоите изисквания, подкрепяме ги през целия процес на търсене на работа и продължаваме да се грижим за теб дори след като започнеш мечтаната работа.


Изпрати своето CV и остави останалото на нас!