Намиране на работа

Начало / Намиране на работа

Ние сме компания, която помага на хората да намерят работа, която отговаря на техните интереси, умения и опит. Ние работим с компании от различни сектори.

Консултация:

Нашите специалисти за намиране на работа ще ви помогнат да определите вашите кариерни цели и да изберете работата, която отговаря на вашите интереси и умения.

Търсене на работа:

Ще използваме различни методи за търсене на работа, включително онлайн обяви, социални мрежи, бази данни с работни места и реферални програми, за да намерим работните места, които отговарят на вашите критерии.

Предлагаме разнообразни работни места, които варират в зависимост от нивото на уменията и заплащането на кандидата. В Смарт Стаф имаме предложения за всеки от йерархията.

При наличие на подходяща позиция, отговаряща на твоя професионален профил, ще бъдеш информиран за нея още преди да бъде публично обявена. 

Интервюиране:

Помагаме ти не само да намериш нова работа, но също така оптимизираме твоята работоспособност. Ще ви помогнем да подготвите резюме и мотивационно писмо или подобрение на вашето CV напълно безплатно, както и подготовка за интервюто с работодателя и кариерни съвети. Регистрирай се при нас! Това ще ти спести пари и ще ти донесе полза в дългосрочен план.

Консултация при приемане на работа:

В Смарт Стаф имаме общи интереси с лицата търсещи работа. Подкрепяме те през целия процес на търсене на работа и продължаваме да се грижим за теб дори след като започнеш мечтаната работа.

Ние се стремим да ви предоставим най-добрата услуга за намиране на работа, която да ви помогне да намерите желаната от вас работа. Ако имате въпроси или желаете да започнете процеса на намиране на работа, моля, свържете се с нас чрез контактната форма на нашия уебсайт. 

Вашата работа е наша грижа!

 

ВАЖНО! Лицата търсещи работа, НЕ дължат на агенцията, пряко или косвено, никакво възнаграждение!